Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61056
Title: Зміна біохімічного складу морквяного пюре під час його стерилізації
Authors: Яровий, М. В.
Прянічніков, Д. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Самойленко, С. О.
Байрачний, В. Б.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Яровий М. В., Прянічніков Д. І. Зміна біохімічного складу морквяного пюре під час його стерилізації. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Самойленко С. О., Байрачний В. Б. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 116.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61056
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_116.pdf119.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.