Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 221-230 of 2289 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Аналіз досвіду використання шроту виноградних кісточок у технологіях борошняних кондитерських виробівЗапаренко, Г. В.; Вєкін, О. О.
2020Перспективи використання концентрату ядра соняшникового насіння в технології кексу «Green pleasure»Євлаш, В. В.; Гурікова, І. М.; Євлаш, Т. О.
2020Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавків з овочевої сировиниЄвлаш, В. В.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Коник, Т. В.
2020Технологія борошняної кондитерської продукції спеціального призначенняСвідло, К. В.; Костеняк, А. Р.
2020Свідомий споживач як чинник впливу на ринок харчових продуктівЄвлаш, В. В.; Аксьонова, О. Ф.; Євлаш, Т. О.
2020Технологія десертної продукції оздоровчого призначенняСвідло, К. В.; Капустін, Д. В.
2020Дослідження впливу кріогенного «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на біополімери топінамбураПавлюк, Р. Ю.; Балабай, К. С.; Дудченко, І. В.
2020Дослідження якості оздоровчих йогуртів на основі молочної сироватки, збагачених кріопюре з моркви та гарбузаПогарська, В. В.; Дудник, К. В.; Бутко, Ю. О.
2020Нові оздоровчі сиркові десерти «бланманже», збагачені кріопастами із обліпихи, абрикоса, цитрусових та імбируДудник, К. В.; Дудченко, І. В.
2020Вивчення якості сирних закусочних паст із використанням кріопюре з часнику, селери та хронуДудник, К. В.; Бутко, Ю. О.