Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2015
2018
2019
2020
2021
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 221-230 of 2289 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
20
21
22
23
24
25
26
...
229
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Аналіз досвіду використання шроту виноградних кісточок у технологіях борошняних кондитерських виробів
Запаренко, Г. В.
;
Вєкін, О. О.
2020
Перспективи використання концентрату ядра соняшникового насіння в технології кексу «Green pleasure»
Євлаш, В. В.
;
Гурікова, І. М.
;
Євлаш, Т. О.
2020
Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавків з овочевої сировини
Євлаш, В. В.
;
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
;
Коник, Т. В.
2020
Технологія борошняної кондитерської продукції спеціального призначення
Свідло, К. В.
;
Костеняк, А. Р.
2020
Свідомий споживач як чинник впливу на ринок харчових продуктів
Євлаш, В. В.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Євлаш, Т. О.
2020
Технологія десертної продукції оздоровчого призначення
Свідло, К. В.
;
Капустін, Д. В.
2020
Дослідження впливу кріогенного «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на біополімери топінамбура
Павлюк, Р. Ю.
;
Балабай, К. С.
;
Дудченко, І. В.
2020
Дослідження якості оздоровчих йогуртів на основі молочної сироватки, збагачених кріопюре з моркви та гарбуза
Погарська, В. В.
;
Дудник, К. В.
;
Бутко, Ю. О.
2020
Нові оздоровчі сиркові десерти «бланманже», збагачені кріопастами із обліпихи, абрикоса, цитрусових та імбиру
Дудник, К. В.
;
Дудченко, І. В.
2020
Вивчення якості сирних закусочних паст із використанням кріопюре з часнику, селери та хрону
Дудник, К. В.
;
Бутко, Ю. О.
Discover
Author
8
Погарський, О. С.
7
Семенов, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Мельник, М. І.
6
Романюк, Л. Я.
5
Балабай, К. С.
5
Бордукова, П. С.
5
Гладкова, О. С.
5
Демченко, Д. С.
5
Жученко, К. О.
.
next >
Date issued
904
2015
682
2020
527
2021
166
2019
Has File(s)
2279
true