Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42139
Title: Перспективи використання концентрату ядра соняшникового насіння в технології кексу «Green pleasure»
Authors: Євлаш, Т. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Євлаш, В. В.
Гурікова, І. М.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Євлаш Т. О. Перспективи використання концентрату ядра соняшникового насіння в технології кексу «Green pleasure». Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Гурікова І. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 73.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42139
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_73.pdf723.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.