Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1491-1500 of 2471 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-04-08Апаратурне оформлення процесу уварювання плодоовочевого пюреМаяк, О. А.; Нечипоренко, І. В.; Кльовін, О. І.; Михайлова, А. В.
2021-04-08Апаратурне оформлення процесу сушіння овочевих вичавківМаяк, А. О.; Нечипоренко, І. В.; Кльовін, О. І.; Михайлова, А. В.
2021-04-08Просіювач для очищення борошна від сторонніх домішокПаляничка, Н. О.; Колєснік, О. П.
2021-04-08Якість диспергування в струминно-щілинСамойчук, К. О.; Ковальов, О. О.; Кузьмін, К. С.
2021-04-08Наслідки кризи Covid-19 на готельно-ресторанний бізнес на прикладі ФранціїЧервоний, В. М.; Старусєва, А. Д.
2021-04-08Сучасні методи управління персоналом на підприємствіДанько, Н. І.; Тарасова, М. В.
2021-04-08Технологія Sous Vide у закладах ресторанного господарстваДмитревський, Д. В.; Саранча, І. О.
2021-04-08Види холодильного обладнанняКюрчев, С. В.; Рабчук, О. А.
2021-04-08Сучасні види фризерівДмитревський, Д. В.; Сурей, К. І.
2021-04-08Основні фактори, що впливають на подрібнення м’яса і м’ясних продуктівКюрчев, С. В.; Шестопалов, О. М.