Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22632
Title: Сучасні методи управління персоналом на підприємстві
Authors: Тарасова, М. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Данько, Н. І.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Тарасова М. В. Сучасні методи управління персоналом на підприємстві. Наук. кер. Н. І. Данько. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 184
Series/Report no.: Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22632
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-184.pdf100.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.