Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22702
Title: | Основні фактори, що впливають на подрібнення м’яса і м’ясних продуктів |
Authors: | Шестопалов, О. М. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Кюрчев, С. В. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Шестопалов О. М. Основні фактори, що впливають на подрібнення м’яса і м’ясних продуктів. Наук. кер. С. В. Кюрчев. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 188 |
Series/Report no.: | Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22702 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-188.pdf | 100.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.