Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22702
Title: Основні фактори, що впливають на подрібнення м’яса і м’ясних продуктів
Authors: Шестопалов, О. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Кюрчев, С. В.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Шестопалов О. М. Основні фактори, що впливають на подрібнення м’яса і м’ясних продуктів. Наук. кер. С. В. Кюрчев. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 188
Series/Report no.: Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22702
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-188.pdf100.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.