Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1391-1400 of 2471 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-04-08Вплив технології переробки винограду на стабілізацію білих столових винМамай, О. І.; Боярчукова, Ю. О.
2021-04-08Актуальність дослідження процесів виробництва соняшникових пектинівГузенко, В. В.; Василенко, М. О.
2021-04-08Управління інтелектуальною власністю в різних країнах світуЗолотухіна, І. В.; Білогривенко, К. Р.
2021-04-08Контрабанда зброї, вибухових пристроїв та методи їх виявленняЗолотухіна, І. В.; Бердова, О. В.
2021-04-08Сучасні тенденції розвитку слайсерівГорєлков, Д. В.; Борисенко, В. В.
2021-04-08Удосконалення рецептури м’ясо-овочевих котлет з додаванням сушених овочевих наповнювачівМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.; Завгородній, Д. М.; Шульков, О. Д.
2021-04-08Спосіб виробництва сушеного часникуЛяшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.; Мирошник, К. В.; Завгородній, Д. М.; Шульков, О. Д.
2021-04-08Використання Variocooking Center у закладах ресторанного господарстваГорєлков, Д. В.; Калембет, В. А.
2021-04-08Удосконалення пастеризатора молокаМихайлов, В. М.; Загорулько, А. М.; Загорулько, О. Є.; Кумонок, І. С.; Гаркуша, М. І.; Пеліванова, В. Д.; Бордукова, П. С.; Тімофеєва, К. А.
2021-04-08Електроконтактне нагрівання в процесах і апаратах харчової промисловостіЧеревко, О. І.; Шевченко, А. О.; Михайлов, Б. В.; Олій, І. О.