Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22586
Title: Вплив технології переробки винограду на стабілізацію білих столових вин
Authors: Боярчукова, Ю. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Мамай, О. І.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Боярчукова Ю. О. Вплив технології переробки винограду на стабілізацію білих столових вин. Наук. кер. О. І. Мамай. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 152
Series/Report no.: Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22586
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-152.pdf99.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.