Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22601
Title: | Спосіб виробництва сушеного часнику |
Authors: | Завгородній, Д. М. Шульков, О. Д. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Ляшенко, Б. В. Загорулько, А. М. Мирошник, К. В. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Завгородній Д. М., Шульков О. Д. Спосіб виробництва сушеного часнику. Наук. кер. Б. В. Ляшенко, А. М. Загорулько, К. В. Мирошник. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 163 |
Series/Report no.: | Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22601 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-163.pdf | 99.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.