Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22601
Title: Спосіб виробництва сушеного часнику
Authors: Завгородній, Д. М.
Шульков, О. Д.
metadata.dc.contributor.advisor: Ляшенко, Б. В.
Загорулько, А. М.
Мирошник, К. В.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Завгородній Д. М., Шульков О. Д. Спосіб виробництва сушеного часнику. Наук. кер. Б. В. Ляшенко, А. М. Загорулько, К. В. Мирошник. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 163
Series/Report no.: Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22601
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-163.pdf99.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.