Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1241-1250 of 2472 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Моделювання харчової композиції мафінів геродієтичного призначенняСвідло, К. В.; Трохименко, О. В.
2015Замінники кави на основі нетрадиційної сировиниКовальова, О. С.; Хроменко, Т. І.
2015Використання дрібнодисперсних рослинних добавок у виробництві маршмелоуАртамонова, М. В.; Пілюгіна, І. С.; Яновська, І. С.; Аббасова, Е. Б.
2015Дослідження вологоутримуючої здатності шроту кедрового горіхаШидакова-Каменюка, О. Г.; Якуніна, Д. С.
2015Розсольні суміші для шприцювання делікатесних м’ясних виробівКамсуліна, Н. В.; Абрамчук, О. Ю.
2015Дослідження змін показників якості заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів упродовж зберіганняЯнчева, М. О.; Школьна, І. С.
2015Дослідження показників якості ковбасних виробів та паштетів оздоровчого призначення, збагачених кальціємСерік, М. Л.; Ананіна, К. С.
2015Забезпечення безпечності м’ясної продукції на підприємствах м’ясопереробної галузіБольшакова, В. А.; Сторожок, С. Є.
2015Удосконалення технологічного процесу виробництва м’ясних посічених напівфабрикатівСкуріхіна, Л. А.; Шаповалова, І. І.
2015Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених замороженихЯнчева, М. О.; Олійник, Н. О.