Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32153
Title: Дослідження змін показників якості заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів упродовж зберігання
Authors: Школьна, І. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Янчева, М. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Школьна І. С. Дослідження змін показників якості заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів упродовж зберігання. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Янчева М. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 120.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32153
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_120.pdf117.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.