Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32128
Title: Розсольні суміші для шприцювання делікатесних м’ясних виробів
Authors: Абрамчук, О. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Камсуліна, Н. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Абрамчук О. Ю. Розсольні суміші для шприцювання делікатесних м’ясних виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Камсуліна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 104.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32128
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_104.pdf117.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.