Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1211-1220 of 2472 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Нові харчові продукти у профілактиці йододефіцитних захворюваньАнтонюк, І. Ю.; Юрченко, К. С.
2015Проблемні питання післязбиральної обробки насіння кунжутуОвсянникова, Л. К.; Шарапанюк, Ю. В.
2015Оцінка якості наноструктурованого пюре з грибів шампіньйонів, отриманого за допомогою кріогенного «Шокового» заморожування та низькотемпературного подрібненняМаціпура, Т. С.; Кись, В. В.
2015Інновації в здоровому харчуванні для підприємств ресторанного бізнесу: кріообробка сировини та молекулярні технологіїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кись, В. В.; Погарський, О. С.
2015Підвищення споживної цінності кексів шляхом використання пектиновмісного пюреВарибрус, В. П.; Ількухіна, Д. О.
2015Амінокислотний склад дрібнодисперсного пюре з грибів шампіньйонівПавлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С.; Кись, В. В.
2015Нанотехнологія дрібнодисперсних добавок із обліпихиПогарська, В. В.; Лосєва, С. М.; Істратов, Д. М.
2015Оцінка вмісту біологічно активних речовин салатної продукції Індау посівного (вісім різновидів), вирощеного за різними технологіямиПавлюк, Р. Ю.; Оверченко, А. А.
2015Способи підвищення функціональних властивостей біфідовмісних молочних продуктівНазаренко, Ю. В.; Назаренко, Т. С.; Окуневська, С. О.
2015Інноваційна кріогенна технологія отримання наноструктурованого пюре з грибів шампіньйонівПавлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С.; Нужна, Ю. Ю.