Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
2014
2015
2016
2018
2019
2020
2021
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1211-1220 of 2472 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
...
119
120
121
122
123
124
125
...
248
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Нові харчові продукти у профілактиці йододефіцитних захворювань
Антонюк, І. Ю.
;
Юрченко, К. С.
2015
Проблемні питання післязбиральної обробки насіння кунжуту
Овсянникова, Л. К.
;
Шарапанюк, Ю. В.
2015
Оцінка якості наноструктурованого пюре з грибів шампіньйонів, отриманого за допомогою кріогенного «Шокового» заморожування та низькотемпературного подрібнення
Маціпура, Т. С.
;
Кись, В. В.
2015
Інновації в здоровому харчуванні для підприємств ресторанного бізнесу: кріообробка сировини та молекулярні технології
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Кись, В. В.
;
Погарський, О. С.
2015
Підвищення споживної цінності кексів шляхом використання пектиновмісного пюре
Варибрус, В. П.
;
Ількухіна, Д. О.
2015
Амінокислотний склад дрібнодисперсного пюре з грибів шампіньйонів
Павлюк, Р. Ю.
;
Маціпура, Т. С.
;
Кись, В. В.
2015
Нанотехнологія дрібнодисперсних добавок із обліпихи
Погарська, В. В.
;
Лосєва, С. М.
;
Істратов, Д. М.
2015
Оцінка вмісту біологічно активних речовин салатної продукції Індау посівного (вісім різновидів), вирощеного за різними технологіями
Павлюк, Р. Ю.
;
Оверченко, А. А.
2015
Способи підвищення функціональних властивостей біфідовмісних молочних продуктів
Назаренко, Ю. В.
;
Назаренко, Т. С.
;
Окуневська, С. О.
2015
Інноваційна кріогенна технологія отримання наноструктурованого пюре з грибів шампіньйонів
Павлюк, Р. Ю.
;
Маціпура, Т. С.
;
Нужна, Ю. Ю.
Discover
Author
11
Семенов, А. А.
8
Мельник, М. І.
8
Михайлов, Б. В.
8
Михайлова, А. В.
8
Погарський, О. С.
7
Багінська, А. О.
6
Коломоєць, А. А.
6
Малигон, Є. А.
6
Романюк, Л. Я.
5
Балабай, К. С.
.
next >
Date issued
904
2015
682
2020
527
2021
346
2019
Has File(s)
2459
true