Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32390
Title: Амінокислотний склад дрібнодисперсного пюре з грибів шампіньйонів
Authors: Кись, В. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлюк, Р. Ю.
Маціпура, Т. С.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кись В. В. Амінокислотний склад дрібнодисперсного пюре з грибів шампіньйонів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Маціпура Т. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 154-155.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32390
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_154-155.pdf297.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.