Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32321
Title: Нові харчові продукти у профілактиці йододефіцитних захворювань
Authors: Юрченко, К. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Антонюк, І. Ю.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Юрченко К. С. Нові харчові продукти у профілактиці йододефіцитних захворювань. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Антонюк І. Ю. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 142.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32321
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_142.pdf127.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.