Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1181-1190 of 2499 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Збагачення житньо-пшеничного хліба клітковиноюСильчук, Т. А.; Карпенко, Т. С.; Назар, М. І.
2015Підбір інгредієнтів для бальзаму із заданими функціональними властивостямиНауменко, К. А.; Никифорук, І. В.
2015Технологія м'ясо-субпродуктових паштетів спеціального призначенняСвідло, К. В.; Носань, А. Е.
2015Перспективи використання хондропротекторів у технологіях виробництва продуктів функціонального харчуванняКрайнюк, Л. М.; Стоєва, А. О.
2015Щодо розробки технології житньо-пшеничного хліба на житніх заквасках із додаванням шроту зародків пшениціОлійник, С. Г.; Калініченко, О. В.
2015Аналіз впливу порошку з гарбуза на піностійкість яєчно-цукрової суміші для бісквітаШидакова-Каменюка, О. Г.; Денищик, Р. В.
2015Зміни показників якості мафінів оздоровчого призначення під час зберіганняСамохвалова, О. В.; Дуброва, А. І.; Коваленко, А. М.
2015Дослідження впливу ферментних препаратів на процес замочування зерна полбиОлійник, С. Г.; Запаренко, Г. В.; Гейко, Т. С.
2015Технологія бісквітних десертів для харчування осіб із глютеновою ентеропатієюФедорова, Д. В.; Добровольська, М. О.
2015Визначення іонозв’язувальної здатності борошняних суспензій із добавкамиШаніна, О. М.; Звєрєв, В. О.