Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31891
Title: Технологія м'ясо-субпродуктових паштетів спеціального призначення
Authors: Носань, А. Е.
metadata.dc.contributor.advisor: Свідло, К. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Носань А. Е. Технологія м'ясо-субпродуктових паштетів спеціального призначення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Свідло К. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 35.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31891
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_35.pdf137.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.