Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 771-780 of 899 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Новий кисломолочний продукт для закладів ресторанного господарстваОщипок, І. М.; Горуцька, К. М.
2013Способи інтенсифікації деструкції біополімерівПивоваров, Є. П.; Нагорний, О. Ю .; Задорожна, І. В.
2013Підвищення харчової цінності бісквітних напівфабрикатів шляхом використання борошна кукурудзяного екструдованогоЧорна, Н. В.; Лісовська, Т. О.
2013Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів із використанням квіткового пилку та сколотинІльдірова, С. К.; Лаврухіна, О. С.
2013Перспективи оновлення асортименту оздоблювальних напівфабрикатівТрощий, Т. В.; Кобилинська, Н. В.; Кравченко, А. В.
2013Дослідження поверхневих властивостей екстрактів кореня солодкиГніцевич, В. А.; Кравченко, Н. В.
2013Аналітичне обґрунтування молочної сировини для одержання сухих жирових напівфабрикатів для страв із пінною структуроюГоральчук, А. Б.; Котляр, О. В.
2013Дослідження сорбційних властивостей гідроколоїдів полісаха-ридної природи з метою регулювання сольового складу молочної сировиниГринченко, О. О.; Плотнікова Р. В.; М’ячикова, С. О.
2013Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології піноподібної продукції на основі яєчного білкаГоральчук, А. Б.; Товма, Л. Ф.; Міронов, О. Ю.
2013Розробка технології термоста-більних гранульованих наповнювачів на основі полісахаридівПивоваров, Є. П.; Мороз, О. В.