Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 711-720 зі 900.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Особливості виробництва продуктів підвищеної біологічної цінності на основі ферментованого топінамбураБіленька, І. Р.; Буланша, Н. А.
2013Дослідження вмісту поліфенольних сполук та антиоксидантної активності популярних напоївБажай-Жежерун, С. А.; Дегтярьов, Л. С.
2013Розробка продукту для ентерального харчування людей із цукровим діабетомПритульська, Н. В.; Антюшко, Д. П.
2013Створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальціємСерік, М. Л.; Шурдук, І. В.; Варавенко, А. О.
2013Порівняльна товарознавча характеристика консервованої кукурудзи, що реалізується у торговельній мережі міста ХарковаХоменко, О. О.; Белімова, Д. Р.
2013Товарознавча оцінка вершкового масла та його зміни у процесі зберіганняСелютіна, Г. А.; Агурєєва, К. А.
2013Дослідження стану ринку макаронних виробів в УкраїніКрюк, Т. В.; Білостоцька, К. О.
2013Товарознавча оцінка якості продуктів кисломолочних йогуртних із включенням зерновихМихайлова, Л. В.; Бурлакова, Т. О.
2013Експертна оцінка якості продуктів дитячого харчування на плодово-ягідній основі.Кайнаш, А. П.; Вязова, Ю. А.
2013Товарознавча оцінка якості молока згущеного, що реалізується на ринку ХарковаПостнова, О. М.; Бондаренко, П. А.