Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
2013
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 691-700 из 900.
назад
1
...
67
68
69
70
71
72
73
...
90
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2013
Вивчення вмісту БАР у свіжих та заморожених цитрусових плодах і дрібно-дисперсних пюре з них
Погарська, В. В.
;
Берестова, А. А.
;
Борисенко, Т. О.
2013
Дослідження вмісту БАР дрібнодисперсних кріопорошків із яблук, отриманих за кріогенною технологією
Соколова, Л. М.
;
Бутенко, Н. В.
2013
Вивчення ІЧ-спектрів дрібнодисперсних заморожених добавок з імбиру
Погарська, В. В.
;
Кострова, К. В.
;
Горбунов, Е. В.
2013
Вивчення якості дрібнодисперсного кріопорошку із часнику
Юр’єва, О. О.
;
Бондаренко, В. А.
2013
Вплив виду промивної рідини на реологічні властивості гелів «суварі»
Віннов, О. С.
;
Маєвська, Т. М.
2013
Вивчення якості нових тоні-зуючих оздоровчих напоїв із використанням молочної сироватки та наноструктурованого пюре
Берестова, А. А.
;
Козир, А. В.
2013
Вивченняякості ягід та дрібнодисперсного пюрез них із використаннямкріогенного шокового заморожування та подрібнення
Павлюк, Р. Ю.
;
Какадій, Ю. П.
2013
Розробка оздоровчих сиркових желейних десертів, збагачених каротиноїдними замороженими добавками
Погарська, В. В.
;
Глубокий, Д. О.
;
Костиренко, С. О.
2013
Вивчення якості вишні та пюрез неї звикористаннямкріогенногошокового заморожування та подрібнення
Павлюк, Р. Ю.
;
Какадій, Ю. П.
;
Кудрявцева, В. В.
2013
Вивчення якості нанострук- турованих заморожених добавок із хрону та часнику
Хоменко, А. В.
;
Козир, А. В.
Просмотр
Автор
8
Дибок, М. В.
7
Лосінець, Ю. І.
6
Логвиненко, К. В.
5
Носач, А. Г.
4
Бєлова, П. С.
4
Гончарова, І. Ю.
4
Клеймьонова, В. В.
4
Кіріченко, Д. В.
4
Лавроненко, К. Г.
4
Олійник, Н. О.
.
дальше >
по дате выпуска
898
2013
Has File(s)
898
true