Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 691-700 of 900 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Вивчення вмісту БАР у свіжих та заморожених цитрусових плодах і дрібно-дисперсних пюре з нихПогарська, В. В.; Берестова, А. А.; Борисенко, Т. О.
2013Дослідження вмісту БАР дрібнодисперсних кріопорошків із яблук, отриманих за кріогенною технологієюСоколова, Л. М.; Бутенко, Н. В.
2013Вивчення ІЧ-спектрів дрібнодисперсних заморожених добавок з імбируПогарська, В. В.; Кострова, К. В.; Горбунов, Е. В.
2013Вивчення якості дрібнодисперсного кріопорошку із часникуЮр’єва, О. О.; Бондаренко, В. А.
2013Вплив виду промивної рідини на реологічні властивості гелів «суварі»Віннов, О. С.; Маєвська, Т. М.
2013Вивчення якості нових тоні-зуючих оздоровчих напоїв із використанням молочної сироватки та наноструктурованого пюреБерестова, А. А.; Козир, А. В.
2013Вивченняякості ягід та дрібнодисперсного пюрез них із використаннямкріогенного шокового заморожування та подрібненняПавлюк, Р. Ю.; Какадій, Ю. П.
2013Розробка оздоровчих сиркових желейних десертів, збагачених каротиноїдними замороженими добавкамиПогарська, В. В.; Глубокий, Д. О.; Костиренко, С. О.
2013Вивчення якості вишні та пюрез неї звикористаннямкріогенногошокового заморожування та подрібненняПавлюк, Р. Ю.; Какадій, Ю. П.; Кудрявцева, В. В.
2013Вивчення якості нанострук- турованих заморожених добавок із хрону та часникуХоменко, А. В.; Козир, А. В.