Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
2013
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 661-670 зі 900.
назад
1
...
64
65
66
67
68
69
70
...
90
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2013
Використання шроту кедрового горіха в технології масляного бісквіта
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Реука, Д. В.
2013
Аналіз метрологічного забезпечення підприємств м’ясопереробної галузі
Онищенко В. М.
;
Андрієвський, А. Ю.
;
Фоменко, І. М.
2013
Перспективи використання м’яса кролів у м’ясопереробних технологіях
Скуріхіна, Л. А.
;
Абрамчук, О. Ю.
2013
Застосування поверхнево-активних речовин для інтенсифікації екстрагування органопрепаратів
Дачук, У. Р.
;
Шуптар, С. В.
2013
Перспективні напрями розширення асортименту виробів із м’яса кроликів
Гринченко, Н. Г.
;
Шишко, І. В.
2013
Перспективы использования функциональных комбикормов для сельскохозяйственной птицы
Егоров, Б. В.
;
Кузьменко, Ю. Я.
2013
Шляхи вдосконалення технології пряників
. Постнова, О. М.
;
Ковалевська, Ю. Є.
2013
Синбіотики як функціональний інгредієнт у технології помадних цукерок
Коркач, Г. В.
;
Пальчук, С. О.
2013
Розробка технології функціональної емульсійної системи для цілеспрямованого використання в технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатів
Дроменко, О. Б.
;
Рудніченко, Л. Л.
2013
Вивчення антиоксидантних властивостей водно-спиртових розчинів районованих рослин
Большакова, В. А.
;
Полная, В. І.
;
Олейников, І. І.
Перегляд
Автор
8
Дибок, М. В.
7
Лосінець, Ю. І.
6
Логвиненко, К. В.
5
Носач, А. Г.
4
Бєлова, П. С.
4
Гончарова, І. Ю.
4
Клеймьонова, В. В.
4
Кіріченко, Д. В.
4
Лавроненко, К. Г.
4
Олійник, Н. О.
.
далі >
за датою випуску
898
2013
Has File(s)
898
true