Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
2013
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 621-630 из 900.
назад
1
...
60
61
62
63
64
65
66
...
90
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2013
Сучасний стан і перспективи використання пектинів у харчовій промисловості
Добровольська О. В.
;
Кись, В. В.
;
Гужвинська, Н. Є.
2013
Вплив рНна міцність драглів желатини зі солюбілізованою соняшниковою олією
Савгіра, Ю. О.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Коваль, Т. А.
2013
Використання цифрових технологій для контролю якості харчової продукції
Добровольська, О. В.
;
Димченко, В. О.
2013
Хімічне забруднення харчових продуктів
Уклеіна, О. Г.
;
Пічуєва, К. С.
2013; 2013
Деякі проблеми реалізації конституційного права громадян України на достатній життєвий рівень
Іщук, Л. М.
;
Іщук, Л. М.
;
Логвиненко, К. В.
;
Логвиненко, К. В.
2013
Правове регулювання зайнятості населення в Україні
Іщук, Л. М.
;
Лосінець, Ю. І.
;
Дибок, М. В.
2013
Державне регулювання інноваційної сфери в Україні
Зарецька, Л. М.
;
Луковнікова, С. О.
2013
Переваги мережних форм організацій
Савицька, Н. Л.
;
Луковнікова, С. О.
2013
Особливості українського ринку праці
Єсінова, Н. І.
;
Мельник, О. В.
2013
Дослідження властивостей сировини для обґрунтування технології виробництва дріжджового тіста геродієтичного призначення
Свідло, К. В.
;
Ель-Та`алу, З. А.
Просмотр
Автор
8
Дибок, М. В.
7
Лосінець, Ю. І.
6
Логвиненко, К. В.
5
Носач, А. Г.
4
Бєлова, П. С.
4
Гончарова, І. Ю.
4
Клеймьонова, В. В.
4
Кіріченко, Д. В.
4
Лавроненко, К. Г.
4
Олійник, Н. О.
.
дальше >
по дате выпуска
898
2013
Has File(s)
898
true