Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 861-870 из 914.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2011Соя: харчова цінність та використанняПестіна, Г. О.; Сорокотяга, М. Л.; Леле, Д. С.
2011Використання цифрових технологій у хімічному аналізіДобровольська, О. В.; Савін, В. В.
2011Вивчення даних дослідження води за допомогою електронного парамагнітного резонансу (ЕПР) і ядерного магнітного резонансу (ЯМР).Погожих, М. І.; Павлюк, І. М.; Бутко, О.; Ліхобаба, О.
2011Установка для отримання швидковідновлювальних кашПак, А. О.; Мельник, К. Г.
2011Механічна модель коливань молекули водиМалафаєв, М. Т.; Загоруйко, Д. В.
2011Реологічні властивості харчової сировиниЦуркан, М. М.; Козюрін, Д. М.
2011Потрійна точка водиПогожих, М. І.; Міщенко, Т. В.; Мілько, Р. Л.; Григорян, А. А.
2011Прогнозування змін у часі та контроль структурних змін хлібопекарної продукції ємнісними вимірювальними перетворювачамиАрсеньєва, Л. Ю.; Тарасенко, С. Д.; Рудик, К. В.; Тарасенко, І. В.
2011Визначення дисперсності порошків із сушеної зеленої петрушкиВоронцова, Ж. В.; Дьяков, О. Г.; Савєльєв, Р. В.; Войник, В. І.
2011СпектрофотометріяПогожих, М. І.; Павлюк, І. М.; Стуконоженко, Т. А.; Безпам’ятний, В. І.