Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 851-860 of 914 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Про спільне одержання ацилгліцеринів та азотпохідних жирних кислот амідуванням оліїМельник, А. П.; Кицина, І. В.
2011Роль йоду в організмі людини та проблема йододефіцитуКузнецова, Т. О.; Каламайко, Г. О.
2011Методи визначення загальної твердості водиДобровольська, О. В.; Кобтан, В. В.
2011Перспективи використання харчових добавок АГП у технології м’ясних хлібівМурликіна, Н. В.; Лозіна, А. І.; Терещенко, Н. М.
2011Застосування методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності напоїв на основі зеленого чаюАксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Міронов, О. Ю.
2011Визначення фізико-хімічних показників розчинної кавиУпатова, О. І.; Мурликіна, Н. В.; Некрасова, А. Ю.; Медвєдєва, Є. В.
2011Харчові інгредієнти замінники цукруПестіна, Г. О.; Потапенко, А. І.
2011Хімічне забруднення харчових продуктівУклеіна, О. Г.; Педченко, Д. В.
2011Вплив вмісту аскорбінової кислоти на загальну антиоксидантну активність рослинної сировини шляхом кулонометричного титруванняАксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Тригубенко, Ю.
2011Дослідження надмолекулярної структури розчинів желатини з солюбілізованими жирамиСавгіра, Ю. О.; Кузнецова, Т. О.; Савєльєв, Р. В.; Войник, В. І.