Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27033
Title: | Перспективи використання харчових добавок АГП у технології м’ясних хлібів |
Authors: | Лозіна, А. І. Терещенко, Н. М. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Мурликіна, Н. В. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Лозіна А. І., Терещенко Н. М. Перспективи використання харчових добавок АГП у технології м’ясних хлібів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Мурликіна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 400. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27033 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_400.pdf | 136.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.