Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27033
Title: Перспективи використання харчових добавок АГП у технології м’ясних хлібів
Authors: Лозіна, А. І.
Терещенко, Н. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Мурликіна, Н. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лозіна А. І., Терещенко Н. М. Перспективи використання харчових добавок АГП у технології м’ясних хлібів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Мурликіна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 400.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27033
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_400.pdf136.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.