Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 861-870 of 2857 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Використання хімічних методів кількісного аналізу для оцінки якості товарівПілюгіна, І. С.; Аксьонова, О. Ф.; Колос, Д. С.
2012-04-25Вплив гідроколоїдних систем на структурні властивості начинок на основі овочевого пюреЙовбак, У. С.
2012-04-25Розробка технології виробництва заморожених тістових заготовок для хлібобулочних виробівКартелен, І. І,
2011Експертна оцінка якості косметичних товарівВишнікіна, О. В.; Лихолат, О. А.; Карпенко, О. А.
2011Вплив подрібнення ягідних пюре на структуроутворюючі показники зефіру з йодовмісною добавкою – «Еламін»Дюкарева, Г. І.; Комендант, Ю. О.
2011Можливість використання продуктів переробки харчової кістки у виробництві борошняної продукціїГоловко, М. П.; Чуйко, М. М.; Ліщук, І. О.
2011Дослідження стану пакування синтетичних клеїв, що виготовляють вітчизняні виробникиКолесник, Т. Л.; Іванова, А. А.; Лаврик, Л. О.
2012-04-25Вплив попереднього лущення зерна пшениці на режими роботи систем крупоутворенняКовальов М.О.; Мєдвєдєв З.О.
2012-04Розробка технології бісквітів з використанням шроту зародків пшениціКобзар, О. М.; Касабова, К. Р.
2012-04-25Вивчення виживання інкапсульованих пробіотиків під час виробництва помадних цукерокКиртока, І. О.