Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 641-650 of 2857 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Перспективи розвитку вітчизняного ринку структуроутворювачівСидоренко, О. В.; Туніцька, А. О.
2011Аналіз ринку ексклюзивної тари для алкогольних напоївОльховська, В. С.; Черкашин, О. В.
2011Оцінка якості цукрового печиваСкуріхіна, Л. А.; Черевична, А. В.
2012-04-25Перспективи використання кальцієвмісної добавки в технології борошняних кондитерських виробів на основі пісочного напівфабрикатуПігаль, М. З.
2012-04-25Дослідження властивостей сумішей для виробництва морозива з використанням стабілізаційної системи фірми «Danisco».Мошків, І. Т.
2012-04-25Проектування раціонів одноразового споживання без м´яса та рибиПриказчикова, Ю. Ю.; Запаренко, Г. В.
2012-04-25Про доцільність математичного моделювання рецептур та раціонівПриказчикова, Ю. Ю.; Запаренко, Г. В.
2012-04-25Перспективи використання молочнокислих заквасок у технології кулінарної продукціїРопа, В. П.
2012-04-25Принципи внутрішнього структуроутворення системи «Альгінат натрію – Са2+» з метою використання в технології гранульованих продуктівПроцик, В. О.; Мороз, О. В.
2011Товарознавча характеристика якості та споживчих переваг макаронних виробів, що реалізуються в торговій мережі міста ХарковаБуйнова, Н. О.; Новосьол, А. В.