Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25886
Title: Про доцільність математичного моделювання рецептур та раціонів
Authors: Приказчикова, Ю. Ю.
Запаренко, Г. В.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Приказчикова Ю.Ю., Запаренко Г.В. Про доцільність математичного моделювання рецептур та раціонів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Крутовий Ж. А., Л.О. Касілова Л. О. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 21
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25886
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-21.pdf134.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.