Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 2811-2820 of 2856 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Безпечність копченої риби, виготовленої за допомогою традиційної технології та із застосуванням «рідкого диму»Карбівнича, Т. В.; Соколова, А. С.
2013Переваги використання системи НАССР для управління безпечністю та якістю м’ясної продукціїОдарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.
2013Правове регулювання обігу ГМО в Україні як механізм забезпечення якості харчової продукціїЧорна, Т. М.; Подолюх, Х. А.
2013Перспективи впровадження гуртків якості на підприємствах харчової галузі УкраїниПавлоцька, Л. Ф.; Гасай, Є. Л.; Новікова, В. В.
2013Сучасні завдання біоіндикації в оцінці якості та безпеки середовищаВолошин, П. В.; Счастливенко, М. Е.
2013Безпечність газованих безалкогольних напоїв на прикладі Кока-КолиКарбівнича, Т. В.; Олійник, Н. О.
2013Методи боротьби з фальсифікацією харчової продукціїЧорна, Т. М.; Нестер, І. О.; Нестер, Ю. О.
2013Сучасні проблеми водних ресурсів та водопостачанняВолошин, П. В.; Бабіч, А. О.; Рибцева, А. А.
2013Упровадження комплексної системи управління якістю для більш динамічного розвитку м’ясопереробного підприємстваОдарченко, М. С.; Шкода, О. О.
2013Розробка пристрою для смаження січених виробів ПССВ-0,2Черевко, О. І.; Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Антоненко, Б. Б.; Шипко, А. М.; Шустов, А. В.