Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1971-1980 of 2857 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012-04-25Використання планшетних ПК у навчальному процесіМединський, О. О.
2013Розробка технології функціональної емульсійної системи для цілеспрямованого використання в технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатівДроменко, О. Б.; Рудніченко, Л. Л.
2013Вивчення антиоксидантних властивостей водно-спиртових розчинів районованих рослинБольшакова, В. А.; Полная, В. І.; Олейников, І. І.
2013Перспективи використання СО2-екстрактів спецій у технологіях м’ясних виробівКамсуліна, Н. В.; Олійник, Н. О.
2013Скорочення втрат маси і збереження якості під час зберігання замороженого м’яса і м’ясопродуктівМолдаванова, Л. К.; Хомин, Б. М.
2013Раціональне використання технологій і процесів переробки м’ясної сировиниБранспіз, О. В.; Семикопенко, А. В.
2013Моделювання рецептур виробів із січеного м’яса, збагачених харчовими волокнамиЖуков Є. В.; Тарасенко, В. О.
2013Використання структуро-утворювачів у технологіях м’ясних продуктівКамсуліна, Н. В.; Скляр, А. О.
2013Розробка нових видів варених ковбас із використанням харчових волокон люпинуПаска, М. З.; Швед, О. В.
2013Динаміка змін вмісту органічних кислот у процесі зберігання закусочних пастСкуріхіна Л. А.; Терещенко, А. М.