Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 201 to 220 of 220
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Філософія науки: гносеологія та методологія | Варипаєв, О. М. |
2016 | Обґрунтування вивчення філософії їжі як галузі філософського знання | Варипаєв, О. М. |
2016 | Інноваційні процеси в системі освіти | Бугріменко, Р. М. |
2016 | Віртуалізація і cloud computing в курсах інформатики, інформаційних і комп’ютерних технологій | Бондаренко, О. М.; Сасімова, І. А.; Ткаченко, В. М. |
2016 | Інноваційні аспекти парадигми вищої освіти ХХІ століття | Большакова, В. А.; Желєва, Т. С. |
2016 | Ефективність використання дистанційного навчання в процесі вивчення фінансових дисциплін | Близнюк, О. П.; Іванюта, О. М. |
2016 | Освіта в електронному інформаційному середовищі | Баранова, А. О.; Олініченко, К. С. |
2016 | Перспективи та шляхи вдосконалення системи дистанційного навчання у ХДУХТ | Бакіров, М. П.; Головко, Т. М. |
2016 | Особливості викладання технічних дисциплін з підготовки інженерів для підприємств ресторанного господарства та торгівлі | Афукова, Н. О.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В. |
2016 | Використання відеоконтенту під час викладання дисципліни «Маркетинг» | Aфaнaсьєвa, О. П. |
2016 | Модернізація системи функціонування навчальних закладів із перепідготовки фахівців | Артеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Козуб, В. О. |
2016 | Using visual metalanguage for adult language asquisitioin | Dibrova, V.; Voloshin, P. |
2016 | Організація та контроль самостійної роботи студентів при вивченні фахових дисциплін на кафедрі товарознавства та експертизи товарів | Хацкевич, Ю. М. |
2016 | Цифрові колекції як структурний елемент контенту навчального процесу | Губський, С. М. |
2016 | Реалізація концепції студентоцентрованого навчання під час підготовки магістрів із маркетингу | Савицька, Н. Л. |
2016 | Імплементація освітньо-наукових програм підготовки фахівців із фінансів, банківської справи та страхування в контексті євроінтеграції | Крутова, А. С.; Лачкова, Л. І.; Кащена, Н. Б |
2016 | Фундаменталізація професійної підготовки фахівців харчової галузі | Погожих, М. І.; Євлаш, В. В.; Потапов, В. О.; Саєнко, С. Ю. |
2016 | Орієнтири розвитку сучасної освіти бухгалтера в умовах євроінтеграції | Грінько, А. П. |
2016 | Вищі навчальні заклади та бізнес: взаємні очікування та механізми співпраці | Піонов, Жорж; Гринченко, Ольга; Пивоваров, Євген |
2016 | Системна інформатизація навчального процесу Харківського державного університету харчування та торгівлі | Черевко, О. І.; Янчева, Л. М.; Кухарьонок, О. К.; Коновалова, Т. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 201 to 220 of 220