Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38371
Title: Обґрунтування вивчення філософії їжі як галузі філософського знання
Authors: Варипаєв, О. М.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Варипаєв О. М. Обґрунтування вивчення філософії їжі як галузі філософського знання. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 21-23.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38371
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_21-23.pdf121.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.