Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38364
Title: Особливості викладання технічних дисциплін з підготовки інженерів для підприємств ресторанного господарства та торгівлі
Authors: Афукова, Н. О.
Горєлков, Д. В.
Дмитревський, Д. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Афукова Н. О., Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В. Особливості викладання технічних дисциплін з підготовки інженерів для підприємств ресторанного господарства та торгівлі. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 9-10.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38364
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_9-10.pdf113 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.