Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38364
Title: | Особливості викладання технічних дисциплін з підготовки інженерів для підприємств ресторанного господарства та торгівлі |
Authors: | Афукова, Н. О. Горєлков, Д. В. Дмитревський, Д. В. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Афукова Н. О., Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В. Особливості викладання технічних дисциплін з підготовки інженерів для підприємств ресторанного господарства та торгівлі. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 9-10. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38364 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_9-10.pdf | 113 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.