Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 220
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2016 | Інноваційні підходи до підготовки менеджерів зовнішньоекономічної діяльності | Яцун, Л. М. |
2016 | Формування екологічних компетенцій у контексті викладання соціально-гуманітарних дисциплін | Юрченко, Л. І. |
2016 | Науково-дослідна робота учнів як результат співпраці ВНЗ зі школою – запорука підготовки компетентних фахівців | Чорна, М. В.; Кушнір, Т. Б. |
2016 | Підготовка докторів філософії: компетентнісний підхід | Чорна, М. В.; Безгінова, Л. І. |
2016 | Формування інформаційно-комунікаційної компетентності студентів | Чаговець, В. В. |
2016 | Компетентнісний підхід у сучасній освіті | Филипенко, О. М. |
2016 | Самостійна робота студентів як спосіб формування професійних компетенцій | Федак, В. І. |
2016 | Формування професійних компетенцій фахівців торговельно-економічного профілю | Трішкіна, Н. І. |
2016 | Особливості викладання професійно-орієнтованих дисциплін із менеджменту у ВНЗ | Ткаченко, О. П. |
2016 | Мотиваційні аспекти мобільності учасників освітнього простору | Терешкін, О. Г. |
2016 | Підготовка аспірантів зі спеціальності 015 «Професійна освіта (за спеціалізаціями)» на основі компетентнісного підходу | Сушенцева, Л. Л.; Ієвлєв, О. М. |
2016 | Тренінг як важливий елемент реалізації компетентнісного підходу в економічній освіті | Сукачова-Труніна, С. М. |
2016 | Компетентнісний підхід до підготовки фахівців із фінансів | Ставерська, Т. О.; Шевчук, І. Л. |
2016 | Нові підходи щодо значущості основних навичок і вмінь фахівця з вищою освітою | Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Чуйко, Л. О. |
2016 | Вимоги до організації вищої освіти в рамках компетентнісного підходу | Сокол, Н. А.; Гебер, Н. А. |
2016 | Організація роботи студентів у компетентнісній моделі інженерної освіти | Скуріхіна, Л. А.; Дроменко, О. Б. |
2016 | Інноваційні технології навчання як інструмент реалізації компетентнісного підходу до формування змісту освіти | Синицина, Г. А. |
2016 | Компетентнісний підхід при формуванні фахівців із менеджменту | Селютіна, В. М.; Ольшанський, О. В. |
2016 | Компетентнісний підхід як підґрунтя підготовки фахівців харчової галузі | Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Гревцева, Н. В.; Кравченко, О. І. |
2016 | Використання анімаційних матеріалів у процесі викладання гуманітарних дисциплін | Руденко, С. М. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 220