Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [50] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 50
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Використання борошна з насіння гарбуза та грибів шиїтаке в технології борошняних кулінарних виробівЮдіна, Т. І.
2018Перспективи розвитку технології закритих пирогів для мережі спеціалізованих підприємств ресторанного господарстваХаустова, Т. М.; Федак, Н. В.
2018Перспективи використання олії соняшникової високоолеїнового типу в технології листкового тістаФедак, Н. В.; Діхтярь, А. М.; Хаустова, Т. М.
2018Використання напівфабрикату збивного на основі какао-масла як наповнювача для чизкейківОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2018Дослідження структурно-механічних характеристик пісочного тіста зі шротами олійних культурМихайлик, В. С.; Кравченко, М. Ф.
2018Аналіз і перспективи розширення асортименту соусної продукції на емульсійній основі функціонального призначенняКрикливець, Д. О.; Никифоров, Р. П.
2018Перспективи використання молочної сироватки сухої демінералізованої в технологіях цукрових пастКравченко, М. Ф.; Рибчук, Л. А.
2018Нова продукція з кексового тістаКочерга, В. І.; Терлик, Т. С.
2018Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошнаКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О.
2018Мікроструктура молочно-білкових концентратів зі сколотин, отриманих із використанням пюре журавлиниГніцевич, В. А.; Дейниченко, Л. Г.
2018Інноваційні технології напівфабрикату для солодких стравВасильєва, О. О.
2018Техніко-технологічні напрями інноваційної діяльності закладів ресторанного господарстваБублик, Г. А.
2018Технологія м’ятно-сирних тістечок із покращеним нутрієнтним складомАнтонюк, І. Ю.; Медведєва, А. О.
2018Gluten-free cupcake “lentis stolichny”Shipareva, M.; Molchanova, E.; Shipareva, D.
2018Development of mousse technology using beans (phaseolus vulgaris) (Розробка технології мусу з використанням квасолі (phaseolus vulgaris))Molchanova, E.; Arnautova, Y.
2018Один деньШевченко, С. И.
2018Наукова спадщина М. І. Бєляєва в сучасному управлінні сферою харчуванняЯцун, Л. М.
2018Присвячення М. І. БєляєвуХацкевич, Ю. М.
2018Хотим, чтобы помнилиАндросова, Т. В.; Ушакова, Н. Г.
2018Назад у майбутнєТерешкін, О. Г.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 50