Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [216] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 216
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Управління якістю продукції як обов’язкова умова успішного функціонування підприємстваУсатюк, С. І.; Бабенко, А. В.
2018Товарознавча оцінка кефіру підвищеної біологічної цінностіСподар, К. В.; Андріюк, Е. І.; Позднякова, Л. О.
2018Дослідження якості кисломолочного сиру 5% жирності, що реалізується на ринку міста ХарківОдарченко, М. С.; Тренбач, Л. І.
2018Дослідження показників якості замороженого напівфабрикату з рослинної сировини для приготування напою смузіОдарченко, Д. М.; Соколова, Є. Б.
2018Оцінка конкурентоспроможності нового продуктуОдарченко, А. М.; Татар, Л. В.
2018Упровадження системи НАССР у молочну промисловістьОдарченко, А. М.; Абабова, А. Г.
2018Основні тенденції безпечного використання харчових добавок, які подовжують термін зберігання харчових продуктівЛісніченко, О. О.; Василець, К. К.
2018Етапи розробки плану НАССР під час виробництва овочевого напівфабрикатуКарбівнича, Т. В.; Карпенко, З. П.
2018Візуальне моделювання в практиці керування та бізнес-процесахДіброва, В. А.; Волошин, П. В.
2018Стратегічне моделювання як частина керівної діяльності й бізнес-прогнозуванняВолошин, П. В.
2018Спінова делокалізація деяких сполук з містками О…Н-ОРомоданов, І. С.; Ніколов, О. Т.
2018Забезпечення автоматизації керування енерготехнологічним процесомПогожих, М. І.; Чеканов, М. А.
2018Випадковий розподіл точок у просторі як модель випаровування з поверхні рідиниПогожих, М. І.; Торяник, Д. О.
2018Створення бази даних під час розв’язання економічних задачПогожих, М. І.; Софронова, М. С.
2018Про наближення стоячої хвилі диференційованими функціями з простору С1 (–∞; +∞)Погожих, М. І.; Сєдунова, В. В.
2018Робота потоку повітря, що рухається відносно обтюратора термостата, як енергія активації ефекту ІнТМОПогожих, М. І.; Пак, А. В.; Пак, А. О.
2018Вплив швидкості потоку повітря, що рухається відносно обтюратора термостата, на характер ефекту ІнТМОПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.; Рурак, Л. В.
2018Визначення властивостей низькоконцентрованого розчину натрій гіпохлориту, одержаного за допомогою електролізера САН-АКВА-01Мурликіна, Н. В.; Аксьонова, О. Ф.; Упатова, О. І.
2018Фазові діаграми коливань молекули водиМалафаєв, М. Т.
2018Особливості прецесії двочастотного маятникаМалафаєв, М. Т.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 216