Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 50
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2018 | Використання борошна з насіння гарбуза та грибів шиїтаке в технології борошняних кулінарних виробів | Юдіна, Т. І. |
2018 | Перспективи розвитку технології закритих пирогів для мережі спеціалізованих підприємств ресторанного господарства | Хаустова, Т. М.; Федак, Н. В. |
2018 | Перспективи використання олії соняшникової високоолеїнового типу в технології листкового тіста | Федак, Н. В.; Діхтярь, А. М.; Хаустова, Т. М. |
2018 | Використання напівфабрикату збивного на основі какао-масла як наповнювача для чизкейків | Омельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б. |
2018 | Дослідження структурно-механічних характеристик пісочного тіста зі шротами олійних культур | Михайлик, В. С.; Кравченко, М. Ф. |
2018 | Аналіз і перспективи розширення асортименту соусної продукції на емульсійній основі функціонального призначення | Крикливець, Д. О.; Никифоров, Р. П. |
2018 | Перспективи використання молочної сироватки сухої демінералізованої в технологіях цукрових паст | Кравченко, М. Ф.; Рибчук, Л. А. |
2018 | Нова продукція з кексового тіста | Кочерга, В. І.; Терлик, Т. С. |
2018 | Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошна | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О. |
2018 | Мікроструктура молочно-білкових концентратів зі сколотин, отриманих із використанням пюре журавлини | Гніцевич, В. А.; Дейниченко, Л. Г. |
2018 | Інноваційні технології напівфабрикату для солодких страв | Васильєва, О. О. |
2018 | Техніко-технологічні напрями інноваційної діяльності закладів ресторанного господарства | Бублик, Г. А. |
2018 | Технологія м’ятно-сирних тістечок із покращеним нутрієнтним складом | Антонюк, І. Ю.; Медведєва, А. О. |
2018 | Gluten-free cupcake “lentis stolichny” | Shipareva, M.; Molchanova, E.; Shipareva, D. |
2018 | Development of mousse technology using beans (phaseolus vulgaris) (Розробка технології мусу з використанням квасолі (phaseolus vulgaris)) | Molchanova, E.; Arnautova, Y. |
2018 | Один день | Шевченко, С. И. |
2018 | Наукова спадщина М. І. Бєляєва в сучасному управлінні сферою харчування | Яцун, Л. М. |
2018 | Присвячення М. І. Бєляєву | Хацкевич, Ю. М. |
2018 | Хотим, чтобы помнили | Андросова, Т. В.; Ушакова, Н. Г. |
2018 | Назад у майбутнє | Терешкін, О. Г. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 50