Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63775
Title: | Управління якістю продукції як обов’язкова умова успішного функціонування підприємства |
Authors: | Усатюк, С. І. Бабенко, А. В. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Усатюк С. І., Бабенко А. В. Управління якістю продукції як обов’язкова умова успішного функціонування підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 429-430. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63775 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_429-430.pdf | 133.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.