Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2020
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Дослідження мікробіологічних показників фаршів із прісноводних гідробіонтів із рослинними компонентами під час зберігання
Головко, Т. М.
;
Геліх, А. О.
;
Головко, М. П.
;
Применко, В. Г.
2020
. Особливості хімічного складу м’ясних посічених виробів, виготовлених із використанням добавки білково-мінеральної
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Полупан, В. В.
2020
Біогеохімія селену, його форми та їх біодоступність
Головко, М. П.
;
Головко, Т. М.
;
Применко, В. Г.
Discover
Author
2
Головко, Т. М.
2
Применко, В. Г.
1
Геліх, А. О.
1
Полупан, В. В.
1
Серік, М. Л.
Date issued
3
2020
Has File(s)
3
true