Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2020
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-4 из 4.
назад
1
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2020
Вивчення впливу наночастинок на термін зберігання устриць
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
;
Євлаш, В. В.
2020
Дослідження хімічного складу порошку з висушених томатних вичавків
Потапов, В. О.
;
Євлаш, В. В.
;
Алибеков, Р. С.
;
Педорич, І. П.
2020
Формування функціональнотехнологічних властивостей пряничних виробів та вівсяного печива шляхом використання н/ф «Маса для формування»
Євлаш, В. В.
;
Гурікова, І. М.
2020
Порівняння мікробіологічних показників зразків сушених вичавків із овочевої сировини, отриманих за різних умов
Євлаш, В. В.
;
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
Просмотр
Автор
1
Алибеков, Р. С.
1
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
1
Гурікова, І. М.
1
Педорич, І. П.
1
Потапов, В. О.
по дате выпуска
4
2020
Has File(s)
4
true