Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2020
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 126 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
7
...
13
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Вивчення впливу шротів зародків пшениці, вівса та плодів шипшини на технологічні характеристики хлібопекарських дріжджів
Олійник, С. Г.
;
Самохвалова, О. В.
;
Лапицька, Н. В.
2020
Розробка вітамінізованих булочок для здорового харчування з використанням натуральних рослинних каротиноїдних добавок для імунопрофілактики населення
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В.В.
;
Максимова, Н.П.
;
Балабай, К.С.
;
Затула, А. В.
2020
Формування креативності та фахових компетентностей із використанням передових наукових знань і кластерного підходу під час підготовки технологів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
2020
Нанотехнологія дрібнодисперсних добавок і білкових продуктів із висушеного гороху з використанням механодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Котюк, Т. В.
;
Погарський, О. С.
2020
Розробка нового способу зберігання летких ароматичних речовин пряних овочів під час отримання оздоровчих кріодобавок
Павлюк, Р. Ю.
;
Дудник, К. В.
;
Макар, Л. О.
2020
Вивчення комплексу біологічно активних фітокомпонентів у хлорофіловмісних овочах під час розробки нанотехнології кріозамороженої продукції із них
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарський, О. С.
;
Ніколенко, А. М.
2020
Нанотехнології заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофіловмісних овочів з використанням кріомеханодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Михайлов, В. М.
;
Погарський, О. С.
2020
Вплив кріомеханодеструкції на вилучення пектинових речовин із прихованої неактивної форми у вільний стан
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Лосєва, С. М.
;
Погарський, О. С.
2020
Розробка технології натуральних антоціанових барвників із квітів Hibiscus sabdariffa у формі наноекстрактів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Лосєва, С. М.
2020
Презентація колективної монографії «Нанотехнології «NatureSuperFood» для здорового харчування»
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
Discover
Author
14
Павлюк, Р. Ю.
12
Погарська, В. В.
7
Погарський, О. С.
6
Дейниченко, Г. В.
5
Загорулько, А. М.
4
Балабай, К. С.
4
Загорулько, О. Є.
4
Михайлов, В. М.
4
Щербакова, Т. В.
4
Євлаш, В. В.
.
next >
Date issued
126
2020
Has File(s)
126
true