Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 126 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Вивчення впливу шротів зародків пшениці, вівса та плодів шипшини на технологічні характеристики хлібопекарських дріжджівОлійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Лапицька, Н. В.
2020Розробка вітамінізованих булочок для здорового харчування з використанням натуральних рослинних каротиноїдних добавок для імунопрофілактики населенняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В.В.; Максимова, Н.П.; Балабай, К.С.; Затула, А. В.
2020Формування креативності та фахових компетентностей із використанням передових наукових знань і кластерного підходу під час підготовки технологівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.
2020Нанотехнологія дрібнодисперсних добавок і білкових продуктів із висушеного гороху з використанням механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.; Погарський, О. С.
2020Розробка нового способу зберігання летких ароматичних речовин пряних овочів під час отримання оздоровчих кріодобавокПавлюк, Р. Ю.; Дудник, К. В.; Макар, Л. О.
2020Вивчення комплексу біологічно активних фітокомпонентів у хлорофіловмісних овочах під час розробки нанотехнології кріозамороженої продукції із нихПавлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Ніколенко, А. М.
2020Нанотехнології заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофіловмісних овочів з використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.
2020Вплив кріомеханодеструкції на вилучення пектинових речовин із прихованої неактивної форми у вільний станПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.; Погарський, О. С.
2020Розробка технології натуральних антоціанових барвників із квітів Hibiscus sabdariffa у формі наноекстрактівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.
2020Презентація колективної монографії «Нанотехнології «NatureSuperFood» для здорового харчування»Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.