Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 81-90 of 1563 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014-05-22Перспективні напрями створення комбінованих процесів з використанням об’ємних методів нагріванняМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлова, С. В.
2014-05-22Обґрунтування і дослідження ефективного способу виробництва високоякісних концентратівМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Сардаров, А. М.
2014-05-22Вплив температури теплоносія на якість пектиновмісної сушеної сировиниПоперечний, А. М.; Кур’янов, К. В.
2014-05-22Передумови аналітичних досліджень сушіння плодових кісточокПоперечний, А. М.; Жданов, І. В.; Миронова, Н. О.
2014-05-22Системний підхід до вдосконалення існуючих технологій харчових продуктівМельник, І. В.; Куц, А. М.
2014-05-22Перспективи використання сучасних вторинних теплохолодоносіївПетренко, О. В.; Семенюк, Д. П.
2014-05-22Перспективи використання ультразвукової обробки під час виробництва майонезівПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.
2014-05-22Інтенсифікація процесу соління риби за допомогою ультразвукуПостнов, Г. М.; Яковлєв, О. В.
2014-05-22Вплив конструктивних особливостей скребково-лопатевої мішалки на перебіг теплообміну у випарному апаратіЧеревко, О. І.; Маяк, В. І.; Маяк, О. А.
2014-05-22Використання спектрального аналізу для дослідження властивостей екстрактів пряно-ароматичної сировиниГурікова, І. М.; Гуріков, І. В.