Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58127
Title: Improvement of equipment for the implementation of the Jerusalem artichoke cleaning process
Authors: Horielkov, D.
Dmytrevskyi, D.
Guzenko, V.
Solonchuk, L.
Esma, Tezcan
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Horielkov D., Dmytrevskyi D., Guzenko V., Solonchuk L., Esma Tezcan. Improvement of equipment for the implementation of the Jerusalem artichoke cleaning process. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 12-14.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58127
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_12-14.pdf246.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.