Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30213
Title: Коефіцієнт тертя гранульованого жому моркви
Authors: Ялпачик, Володимир Федорович
Буденко, Сергій Федорович
Червоткіна, Олександра Олександрівна
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ялпачик В. Ф., Буденко С. Ф., Червоткіна О. О. Коефіцієнт тертя гранульованого жому моркви. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 107-108.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30213
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_107-108.pdf144.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.