Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18504
Назва: Експертиза товарів
Автори: Одарченко, Дмитро Миколайович
Карпенко, Зінаїда Павлівна
Ключові слова: товарознавство товарів рослинного походження;товарознавство товарів тваринного походження;експертна оцінка;експертиза якості
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Одарченко Д. М., Карпенко З. П. Експертиза товарів: навчальні та контролюючі тести для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітній рівень магістерський; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 159 с.
Короткий огляд (реферат): Метою навчальної дисципліни «Експертиза товарів» є надання ґрунтовних знань студентам щодо методологій, основних правил організації та порядку проведення комплексної експертизи якості та кількості харчових продуктів вітчизняного та зарубіжного виробництва, особливостей проведення експертизи товарів тваринного та рослинного походження, санітарно-епідеміологічної, ветеринарної, фіто-санітарної, екологічної, санітарно-судової експертизи, добре знати і уміти користуватися законодавчою базою, нормативно-технічними вимогами з експертної оцінки товарів, що необхідно для професійної діяльності експерта
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18504
Розташовується у зібраннях:Тести

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
testy_ekspertyza tovariv_19.pdf2.23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.