Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18504
Название: Експертиза товарів
Авторы: Одарченко, Дмитро Миколайович
Карпенко, Зінаїда Павлівна
Ключевые слова: товарознавство товарів рослинного походження;товарознавство товарів тваринного походження;експертна оцінка;експертиза якості
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Одарченко Д. М., Карпенко З. П. Експертиза товарів: навчальні та контролюючі тести для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітній рівень магістерський; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 159 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою навчальної дисципліни «Експертиза товарів» є надання ґрунтовних знань студентам щодо методологій, основних правил організації та порядку проведення комплексної експертизи якості та кількості харчових продуктів вітчизняного та зарубіжного виробництва, особливостей проведення експертизи товарів тваринного та рослинного походження, санітарно-епідеміологічної, ветеринарної, фіто-санітарної, екологічної, санітарно-судової експертизи, добре знати і уміти користуватися законодавчою базою, нормативно-технічними вимогами з експертної оцінки товарів, що необхідно для професійної діяльності експерта
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18504
Располагается в коллекциях:Тести

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
testy_ekspertyza tovariv_19.pdf2.23 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.