Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18504
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Дмитро Миколайович-
dc.contributor.authorКарпенко, Зінаїда Павлівна-
dc.date.accessioned2022-12-18T22:09:53Z-
dc.date.available2022-12-18T22:09:53Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationОдарченко Д. М., Карпенко З. П. Експертиза товарів: навчальні та контролюючі тести для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітній рівень магістерський; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 159 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18504-
dc.description.abstractМетою навчальної дисципліни «Експертиза товарів» є надання ґрунтовних знань студентам щодо методологій, основних правил організації та порядку проведення комплексної експертизи якості та кількості харчових продуктів вітчизняного та зарубіжного виробництва, особливостей проведення експертизи товарів тваринного та рослинного походження, санітарно-епідеміологічної, ветеринарної, фіто-санітарної, екологічної, санітарно-судової експертизи, добре знати і уміти користуватися законодавчою базою, нормативно-технічними вимогами з експертної оцінки товарів, що необхідно для професійної діяльності експертаuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectтоварознавство товарів рослинного походженняuk_UA
dc.subjectтоварознавство товарів тваринного походженняuk_UA
dc.subjectекспертна оцінкаuk_UA
dc.subjectекспертиза якостіuk_UA
dc.titleЕкспертиза товарівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Тести

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
testy_ekspertyza tovariv_19.pdf2.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.