Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18504
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, Дмитро Миколайович | - |
dc.contributor.author | Карпенко, Зінаїда Павлівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-18T22:09:53Z | - |
dc.date.available | 2022-12-18T22:09:53Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко Д. М., Карпенко З. П. Експертиза товарів: навчальні та контролюючі тести для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітній рівень магістерський; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 159 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18504 | - |
dc.description.abstract | Метою навчальної дисципліни «Експертиза товарів» є надання ґрунтовних знань студентам щодо методологій, основних правил організації та порядку проведення комплексної експертизи якості та кількості харчових продуктів вітчизняного та зарубіжного виробництва, особливостей проведення експертизи товарів тваринного та рослинного походження, санітарно-епідеміологічної, ветеринарної, фіто-санітарної, екологічної, санітарно-судової експертизи, добре знати і уміти користуватися законодавчою базою, нормативно-технічними вимогами з експертної оцінки товарів, що необхідно для професійної діяльності експерта | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | товарознавство товарів рослинного походження | uk_UA |
dc.subject | товарознавство товарів тваринного походження | uk_UA |
dc.subject | експертна оцінка | uk_UA |
dc.subject | експертиза якості | uk_UA |
dc.title | Експертиза товарів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Тести |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
testy_ekspertyza tovariv_19.pdf | 2.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.