Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18500
Назва: | Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів |
Автори: | Аксьонова, Олена Федорівна Агафонова, Юлія Юріївна Сергієнко, Аліна Олександрівна |
Ключові слова: | харчові продукти;екологічна експертиза;забруднення;шкідливі речовини |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Аксьонова О. Ф., Агафонова Ю. Ю., Сергієнко А. О. Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів: методичні вказівки до лабораторних робіт; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Х.: ХДУХТ, 2016. 34 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета даного практикуму – допомогти студентам у підготовці та виконанні лабораторних робіт, виробити навики оцінки окремих показників якості довкілля, закріпити матеріал, отриманий з лекційного курсу, поліпшити практичну підготовку майбутніх фахівців |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18500 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_EKOLOHICHNA EKSPERTYZA_16.pdf | 769.79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.