Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18500
Назва: Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів
Автори: Аксьонова, Олена Федорівна
Агафонова, Юлія Юріївна
Сергієнко, Аліна Олександрівна
Ключові слова: харчові продукти;екологічна експертиза;забруднення;шкідливі речовини
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Аксьонова О. Ф., Агафонова Ю. Ю., Сергієнко А. О. Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів: методичні вказівки до лабораторних робіт; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Х.: ХДУХТ, 2016. 34 с.
Короткий огляд (реферат): Мета даного практикуму – допомогти студентам у підготовці та виконанні лабораторних робіт, виробити навики оцінки окремих показників якості довкілля, закріпити матеріал, отриманий з лекційного курсу, поліпшити практичну підготовку майбутніх фахівців
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18500
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_EKOLOHICHNA EKSPERTYZA_16.pdf769.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.