Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18500
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАксьонова, Олена Федорівна-
dc.contributor.authorАгафонова, Юлія Юріївна-
dc.contributor.authorСергієнко, Аліна Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-12-18T20:49:58Z-
dc.date.available2022-12-18T20:49:58Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationАксьонова О. Ф., Агафонова Ю. Ю., Сергієнко А. О. Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів: методичні вказівки до лабораторних робіт; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Х.: ХДУХТ, 2016. 34 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18500-
dc.description.abstractМета даного практикуму – допомогти студентам у підготовці та виконанні лабораторних робіт, виробити навики оцінки окремих показників якості довкілля, закріпити матеріал, отриманий з лекційного курсу, поліпшити практичну підготовку майбутніх фахівцівuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectекологічна експертизаuk_UA
dc.subjectзабрудненняuk_UA
dc.subjectшкідливі речовиниuk_UA
dc.titleЕкологічна експертиза виробництва харчових продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_EKOLOHICHNA EKSPERTYZA_16.pdf769.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.