Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18500
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Аксьонова, Олена Федорівна | - |
dc.contributor.author | Агафонова, Юлія Юріївна | - |
dc.contributor.author | Сергієнко, Аліна Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-18T20:49:58Z | - |
dc.date.available | 2022-12-18T20:49:58Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Аксьонова О. Ф., Агафонова Ю. Ю., Сергієнко А. О. Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів: методичні вказівки до лабораторних робіт; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Х.: ХДУХТ, 2016. 34 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18500 | - |
dc.description.abstract | Мета даного практикуму – допомогти студентам у підготовці та виконанні лабораторних робіт, виробити навики оцінки окремих показників якості довкілля, закріпити матеріал, отриманий з лекційного курсу, поліпшити практичну підготовку майбутніх фахівців | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | екологічна експертиза | uk_UA |
dc.subject | забруднення | uk_UA |
dc.subject | шкідливі речовини | uk_UA |
dc.title | Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_EKOLOHICHNA EKSPERTYZA_16.pdf | 769.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.