Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18500
Title: | Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів |
Authors: | Аксьонова, Олена Федорівна Агафонова, Юлія Юріївна Сергієнко, Аліна Олександрівна |
Keywords: | харчові продукти;екологічна експертиза;забруднення;шкідливі речовини |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Аксьонова О. Ф., Агафонова Ю. Ю., Сергієнко А. О. Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів: методичні вказівки до лабораторних робіт; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Х.: ХДУХТ, 2016. 34 с. |
Abstract: | Мета даного практикуму – допомогти студентам у підготовці та виконанні лабораторних робіт, виробити навики оцінки окремих показників якості довкілля, закріпити матеріал, отриманий з лекційного курсу, поліпшити практичну підготовку майбутніх фахівців |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18500 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_EKOLOHICHNA EKSPERTYZA_16.pdf | 769.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.