Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18500
Title: Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів
Authors: Аксьонова, Олена Федорівна
Агафонова, Юлія Юріївна
Сергієнко, Аліна Олександрівна
Keywords: харчові продукти;екологічна експертиза;забруднення;шкідливі речовини
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Аксьонова О. Ф., Агафонова Ю. Ю., Сергієнко А. О. Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів: методичні вказівки до лабораторних робіт; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Х.: ХДУХТ, 2016. 34 с.
Abstract: Мета даного практикуму – допомогти студентам у підготовці та виконанні лабораторних робіт, виробити навики оцінки окремих показників якості довкілля, закріпити матеріал, отриманий з лекційного курсу, поліпшити практичну підготовку майбутніх фахівців
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18500
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_EKOLOHICHNA EKSPERTYZA_16.pdf769.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.