Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/18499
Название: Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів
Авторы: Одарченко, Микола Семенович
Аксьонова, Олена Федорівна
Михайленко, Владимир Григорьевич
Любавіна, Олена Олександрівна
Ключевые слова: харчові виробництва;екологічна безпека;експертиза;лабораторні роботи
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів: методичні вказівки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"; уклад.: М. С. Одарченко, О. Ф. Аксьонова, В. Г. Михайленко, О. О. Любавіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 98 с.
Краткий осмотр (реферат): Мета даного практикуму – допомогти студентам у підготовці та виконанні лабораторних робіт, виробити навики оцінки окремих показників якості довкілля, закріпити матеріал, отриманий з лекційного курсу, поліпшити практичну підготовку майбутніх фахівців
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18499
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Samrab1.pdf3.01 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.