Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/18499
Название: | Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів |
Авторы: | Одарченко, Микола Семенович Аксьонова, Олена Федорівна Михайленко, Владимир Григорьевич Любавіна, Олена Олександрівна |
Ключевые слова: | харчові виробництва;екологічна безпека;експертиза;лабораторні роботи |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів: методичні вказівки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"; уклад.: М. С. Одарченко, О. Ф. Аксьонова, В. Г. Михайленко, О. О. Любавіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 98 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Мета даного практикуму – допомогти студентам у підготовці та виконанні лабораторних робіт, виробити навики оцінки окремих показників якості довкілля, закріпити матеріал, отриманий з лекційного курсу, поліпшити практичну підготовку майбутніх фахівців |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18499 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Samrab1.pdf | 3.01 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.