Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18499
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, Микола Семенович | - |
dc.contributor.author | Аксьонова, Олена Федорівна | - |
dc.contributor.author | Михайленко, Владимир Григорьевич | - |
dc.contributor.author | Любавіна, Олена Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-18T20:39:12Z | - |
dc.date.available | 2022-12-18T20:39:12Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів: методичні вказівки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"; уклад.: М. С. Одарченко, О. Ф. Аксьонова, В. Г. Михайленко, О. О. Любавіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 98 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18499 | - |
dc.description.abstract | Мета даного практикуму – допомогти студентам у підготовці та виконанні лабораторних робіт, виробити навики оцінки окремих показників якості довкілля, закріпити матеріал, отриманий з лекційного курсу, поліпшити практичну підготовку майбутніх фахівців | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | харчові виробництва | uk_UA |
dc.subject | екологічна безпека | uk_UA |
dc.subject | експертиза | uk_UA |
dc.subject | лабораторні роботи | uk_UA |
dc.title | Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Samrab1.pdf | 3.01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.