Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18499
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОдарченко, Микола Семенович-
dc.contributor.authorАксьонова, Олена Федорівна-
dc.contributor.authorМихайленко, Владимир Григорьевич-
dc.contributor.authorЛюбавіна, Олена Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-12-18T20:39:12Z-
dc.date.available2022-12-18T20:39:12Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЕкологічна експертиза виробництва харчових продуктів: методичні вказівки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"; уклад.: М. С. Одарченко, О. Ф. Аксьонова, В. Г. Михайленко, О. О. Любавіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 98 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18499-
dc.description.abstractМета даного практикуму – допомогти студентам у підготовці та виконанні лабораторних робіт, виробити навики оцінки окремих показників якості довкілля, закріпити матеріал, отриманий з лекційного курсу, поліпшити практичну підготовку майбутніх фахівцівuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхарчові виробництваuk_UA
dc.subjectекологічна безпекаuk_UA
dc.subjectекспертизаuk_UA
dc.subjectлабораторні роботиuk_UA
dc.titleЕкологічна експертиза виробництва харчових продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Samrab1.pdf3.01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.